مشاوره حقوقی رایگان - حقوق نیروی منفک شده از سپاه

سلام هستم 18سال سابقه خدمت در سپاه راداشته از سال 82منفک شدن ویک ساله 3پنجم حقوق به من میدن میخواستم ببینم اون 20سال گذشته که من حقوق نگرفتم چی میشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از همان زمان اخراج شدن درخواست دادید ولی انها نداده اند حق دارید و باید به دیوان عدالت شکایت کنید اما اگر خودتان دیر اقدام کردید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا بگم چکار کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی نیاز به بررسی دقیق و توضیحات تکمیلی جهت اظهارنظر می باسد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
سؤالتان واضح نیست ، از مشاوره تلفنی استفاده کنید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع را از یگان مربوطه پیگیری نمایید و در صورت عدم کارسازی در دیوان شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
نوع خاتمه كار و اشل و تناسب حقوقي و پيمان را دقيق بيان فرماييد
به لحاظ حقوقي پاسخ كامل ميسور نيست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شما تعلق نمیگیرد باید در همان زمان درخواست می‌کردید تا رسیدگی شود