مشاوره حقوقی رایگان - گزینش آموزش و پرورش

سلام. من از مهر 1401 بعنوان دبیر در مدارس تدریس میکنم. در مرحله گزینش مجددا جهت آزمایش مواد مخدر فرا خوانده شدم. در حین آزمایش من آب اضافه کردم وبعنوان تقلب از آزمایشگاه ناجا در پرونده درج شد. اکنون برگه زردرنگی بعنوان منکف شدنم از پیمانی آموزش و پرورش صادر شد. ومن هنوز در مدارس درس میدهم. بفرمایید چه اتفاقی برای من میافتد ومن باید چه بکنم. متشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی شما که دبیر هستید نمی توانید متن ان برگ زرد رنگ را بخوانید؟!

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما باید بررسی مدارک صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد⚖⚖⚖

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر منفک می شوید
برگه زرد رنگ را مطالعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بازی الان فعلاً که مشغول می باشید انشالله منفک نشوید