مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زن

باعرض سلام وخسته نباشید من نه سال که ازدواج کردم پارسال به بهانه الکی که خودشو هم قانع نمیکرد60روز رفت خونه باباش چون دلیلی برای اینکار نداشت منم نمیرفتم دنبالش با ووصادت باجاناقم رفتم اوردمش خونه حالا 9ماه است که پدرش فوت کرده و مادرش تنهت زندگی میکنه یکسر بمن اصرار میکنه خونه رو بفروش بریم روستا پیش مامانم خونه بخریم که من قبول نکردم ولی 4ماه پیش واسه مهمونی رففت خونه مادرش بعد یک هفته واسم شرط گذاشت که اکه اینجا نیای من باتو زندگی نمیکنم وحالارفته درخواست طلاق بخاطر استعمال مواد مخدر داده چون چهار سال پیش بعد عروسی تستم مثبت در اومدحالا میتونه بخاطر اینکه سه روز بردنم کمپ حالا دلیلی باشه واسه اعتیادتمکین هم دادم ولی بازم نیومدن حالا من باید چیکار ‌کنم همچنین پسر9ساله دارم که بامن زندگی میکنه بخاطر همین تنهایی از پس مشکلات زندگی برنمیام لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما شامل چندین بخش و سوال است که باید تک تک آنها را بررسی کرد⚖⚖⚖

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم این مورد به ایشان حق طلاق نمی دهد حضانت فرزند با شماست میتوانید حضانت او را به مادرش واگذار کنید اما اگر همسرتان نخواهد  حضور پیدا کند نمی‌توان او را اجبار امروز شما می توانید ازدواج مجدد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما در حال حاضر اعتیاد نداشته باشید دلیل محکمه پسندی برای طلاق نیست توصیه می شود به یک مشاور خانواده مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همسرتان نخواهد حضور پیدا کند نمی‌توان او را اجبار امروز شما می توانید دادخواست مجوز ازدواج مجدد بگیربد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تحت عنوان اعتیاد تنها در صورتی می تواند اقدام به طلاق کند که به اساس زندگی مشترک آسیب برساند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای صدور حکم طلاق
، زوجه باید دلیل قانونی داشته باشد

شما باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که زوجه در مسکن مشترک حضور ندارد طبق قانون زوج حق دارد که دادخواست به خواسته الزام به تمکین زوجه به دادگاه خانواده تقدیم کند.