مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زن

سلام. خانمی کارمند هستم و مدت 7 سال از زندگی مشترکم می گذرد و فرزندی هم نداریم.همسرم حدودا دو سال اول زندگی رو کار می کردند و بعد دو سال از بیمه بیکاری استفاده کردند و بعد از اون همچنان بیکار باقی موندند و هیچ کاری نمی کنند.ایشون به خاطر بیماری اعصابی (اختلال سایکوتیک) که دارند دارو مصرف می کنند و در صورت عدم مصرف داروهاشون علایم شدید بدبینی و توهم و ... بهشون دست میده طوری که بعضی اوقات احساس خطر جانی دارم (پرونده پزشکی پیش روانپزشک دارند) و چندباری هم کتک کاری کردند، کلا هم به خاطر بدبینی که دارند خیلی توهین به من و خانواده م می کنند . مشکل دیگه ای هم که دارند عدم انزال طی رابطه جنسی است. به هیچ وجه طی رابطه قادر به انزال نیستند. به همین خاطر درمان ناباروری شروع کردیم که نمونه گیری از ایشون رو به طور مستقیم از بیضه انجام دادند اما متاسفانه بچه دار نشدیم. با توجه به این دلایل درخواست طلاق میخام بدم. لطفا راهنمایی کنید که تکلیف طلاق و حق و حقوقات من مثل مهریه چی میشه؟؟ با توجه به اینکه ایشون بیکار هستند اما 4 دنگ مغازه و یک منزل قولنامه ای به نامشون هست میشه بابت مهریه مغازه یا خونه رو مطالبه کرد؟ متاسفانه اوایل ازدواج یک خونه خریداری کردیم که اکثر هزینه شو من پرداخت کردم اما چون ایشون کارای قولنامه رو کردند تو قولنامه به اسم ایشون هست.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مسیرهای قانونی شما هموار بوده وبا توجه به توصیحات داده شده میتوانید اقدامات قانونی مناسبی را انجام دهید توصیه میکند جهت ارائه توضیحات مفصلتر وراهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفتی استفاده نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد به استناد عسر و حرج حاصله دادخواست طلاق دهيد و تمام حقوق قانوني خود را مطالبه كنيد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از مرجع قضایی درخواست طلاق و مطالبه حقوق مالی خود را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید درخواست طلاق به علت شرایط مقرر در عقدنامه
و عسر و حرج را مطرح نمایید
و شما باید درخواست اجرای مهریه از اجرای ثبت را مطرح نمایید
و ..

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید طرح شکایت نمایید و به استناد عسر و حرج تقاضای طلاق نماید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ميتوانيد به استناد عسر و حرج حاصله دادخواست طلاق دهيد و تمام حقوق قانوني خود را مطالبه كنيد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

دادخواست طلاق را با مشاوره و ترجیحا اخذ وکیل دادگستری انجام دهید