مشاوره حقوقی رایگان - ترك شوهر از منزل و طلاق دادن

سلام همسر من مدتى هست منزل را ترك كرده و من هيچ گونه اطلاعى از محل زندگى و كار ايشان ندارم و اصلا نمى دونم چ كار مى كنن و آيا كسى با خانمى دارن زندگى مى كنن يا خيرو بندرت ارتباطى مى تونم با ايشون بگيرم و خواهان طلاق توافقى هستن ولى من تمايلى ندارم و اما ايشان اسرار به اينكه طلاق توافقى بگيريم من واقعا نمى دونم بايد چيكار كنم مى گويد از سامانه تصميم نوبت مشاوره گرفته از كجا بايد متوجه بشوم كه راست مى گويد ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است ⚖⚖

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت عدم تمایل شما به طلاق اولا امکان طلاق بنحو توافقی نمی باشد دوما درصورتیکه ایشان تصمیم به طلاق داشته باشند موظف هستند کلیه حق و حقوق شما اعم از مهریه، نفقه، اجرت المثل ایام زندگی مشترک و همچنین نصف اموال بدست اورده در طول زندگی مشترک را به شما پرداخت نمایند. ثانیا در صورت ثبت نام با شما جهت حضور در جلسات مشاوره تماس گرفته می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید کد ملی همسرتان را در سامانه ثبت کنید و از یک کافی نت استعلام بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مرد میتواند از حق طلاق خود استفاده کند ما می بایست تمامی حق و حقوق زوجه را  بپردازد  اما شما اگر سامانه ثنا داشته باشید برای شما ابلاغ می آید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایشان تصمیم به جدایی دارد و شما برای توافق راضی نشوید باید تمام حق و حقوق مالی شما را بدهد تا بتواند حکم بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر طلاق توافقی نگیرید

اگر زوج میخواهد شما را طلاق بدهد ، خود زوج دادخواست طلاق یک طرفه را مطرح نماید

به زوج اعلام نمایید که خود ایشان دادخواست طلاق یک طرفه را مطرح نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مشاوره گرفته باشد با شما تماس می گیرند
برای طلاق توافقی تمایل نشان ندهید تا حداقل حقوق تان را بپردازد