مشاوره حقوقی رایگان - شکایت منع ورود

سلام. شوهرم ده روزه خانه رو ترک کرده و من روزی که رفته گزارش دادم الان شوهرم از من شکایت کرده که زوجه منو از خانه رفتن منع کرده لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،میتوانید دفاع نمایید وبه گزارش مربوطه یاشهود استناد نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جواب بدید نه خودش رفته و ترک انفاق کرده،
البته حتما شاهد داره که شما بیرونش گردید و راش نمی دید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوالتان مهم است برای مشاوره بیشتر میتوانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به صورتجلسه ادعای ایشان به نتیجه نخواهد رسید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر قفل درب را عوض نکرده اید، ره به جایی نخواهد برد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان باید ادعای خود را ثابت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ادعای ایشان برسی و احتمالا رد می گردد صرف ادعا برای شروع به دعوی کافی نیست و نیازمند دلایل مستند و مستدل می باشد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
اینکه شما گزارش دادید دلیل برااین نیست که ادعای شوهر درست نباشد ممکن است بینه داشته باشد
بهرحال نیاز به بررسی بیشتر دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید ادعای مطروحه در شکایت را در مرجع رسیدگی کننده ثابت کند