مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو لیزینگی

باسلام. دوست بنده خودرو لیزینگی را از شرکت ایران خودرو بصورت اقساطی خریداری نموده و بنده نیز چند فقره چک را بعنوان "ضمانت از پرداخت اقساط خودرو"، در وجه شرکت صادر نمودم. دوست بنده فوت نموده و اقساط خودرو پرداخت نشده است. ایران خودرو به همین دلیل خودرو را توقیف کرده بود اما الان از توقیف خارج شده و به سراغ چک های بنده آمده و آنها را برگشت زده. لطفا بفرمایید از چه طریقی میتوانم مانع برگشت چک ها شوم و خودرو را توقیف کرده و از طریق فروش آن، اقساط عقب افتاده را پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

سلام در دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید