مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت تخلیه

سلام. در مورد چک ضمانت تخلیه مغازه:
1- آیا نوشتن چک با مشخصات ( به مبلغ ... در وجه ... بابت ضمانت تخلیه مغازه به شماره اجاره ... ) مناسبه؟
2- آیا نوشتن این جمله در ( چک با شماره سریال ... به مبلغ ... در وجه ... توسط موجر دریافت شده است ) در اجاره نامه کفایت میکنه یا از بنگاه دار بخوام یک اظهارنامه جدا بنویسه ؟
3- آیا مستاجر میتونه از سررسید چک ضمانت در صورت عدم دریافت مبلغ رهن توی دادگاه استفاده کنه؟

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

1بله،2کفایت میکند،3منظورتان از سوال معلوم نیست

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگرشرایط وضوابط شکلی در نوشتن اجاره نامه رعایت بشه مثلا امضا دوشاهد در ذیل اجاره نامه و...احتیاجی به گرفتن چک بابت نیست.

رضا ابراهیمی

رضا ابراهیمی :

استان :

در مورد قسمت اول و دوم سوال نوشتن موارد اشاره شده بسیار خوب است ولی سوال سوم مبهم است چون چک ضمانت دست موجر است و مستاجر خود صادر کننده چک است . لطفا سوال را تصریح بفرمایید.