مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط مقعدی

سلام وقتتون بخیر. بیست سال زندگی زناشویی دارم. چندین سال اخیر مدام دچار عفونت رحمی میشدم. همسرم علاقه شدیدی به ارتباط مقعدی داشتند و با اجبار و خواهش تسلیم درخواستشون میشدم. اواخر برای عدم همراهی شرط گذاشتم تا به ازای هربار مبلغی رو دریافت کنم تا بلکه علاقه وی کم شود. یک بار این مبلغ رو پرداخت کردند. اخیراً با مراجعه به دکتر متوجه شدم عفونت این سالها و پرولاپس رکتومم بخاطر ارتباط نامناسب بوده. عمل پرولاپس رو انجام دادم ولی همچنان عفونت از بین نمیره. به هیچ وجه زیر بار کاری که انجام دادند نمیروند و اون رو خواست خودم میدونند. علاقه‌ای به زندگی با ایشون ندارم و دو پسر هفده و ده ساله دارم. چه کاری میتونم انجام بدم و چه حق و حقوقی دارم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر در عسر و خرج هستیدمیتونید تقاضای طلاق منید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر باز هم همچین درخواستی دارد با اثبات عسر وحرج دادخواست طلاق بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد مدارک پزشکی جهت اثبات عسر و حرج می توانید جهت طلاق اقدام کنید و حقوق مالی خود را می توانید مطالبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما مجبور به چنین رابطه‌ای نیستید اگر باز هم چنین درخواستی شد می‌توانید تحت عنوان عسر و حرج دادخواست طلاق دهید همچنین برای دریافت مهریه نفقه و اجرت المثل خود می توانید اقدام کنید که حربه فشار مالی فراوانی برای زوج است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ایام زوجیت و همینطور با اثبات مورد مذبور هزینه درمان و ارش و طول درمان دریافت نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید بابت صدمه وارده از ایشان دیه دریافت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا به مشاورین خانواده مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده متأسفانه کاری نمیشه کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که بتوانید عسر و حرج را به اثبات برسانید می توانید از ایشان طلاق بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
حقوق و مزایای زوجه قابل مطالبه است و پیگیری