مشاوره حقوقی رایگان - پول رهن خانه

باسلام من دوسال پیش پول رهن خانه یکی از اقوام را پرداختم و قولنامه را دست خودشان دادم و الان با اینکه قولنامه به اسمم هست مشاور املاک میگوید تا وقتی خانه را خالی نکنی نمیتوانم پول را بهت بدهم و حاضر نیست کپی از قولنامه را بهم بدهد میخاستم بدونم چجور شکایتی باید بکنم که هم بتوانم خانه را خالی کنم و هم پولم را بگیرم چون مشاور املاک گفت اگر از تاریخ قولنامه بگذرد ماهی یک میلیون و پانصد هزار بعنوان اجاره از پول کم میکند باتشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به موقع و همزمان تخلیه و مبلغ ودیعه خود را دریافت کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اظهار نامه دهید واز ایشان هم بابت تخلیه هم پول پیش را در خواست کنید و ذکر کنید اگر انجام ندهد شکایت میکنید .