مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

شخصی در ملک مسکونی فاقدسکونت تعدادی گربه نگه داری میکرد شکایت کردیم کارشناس بهداشت محیط تهدید علیه بهداشت ساکنین و انتقال بیماری بین انسان وحیوان را تایید کرد دادگاه محترم منع تعقیب صادرکرد.(دلایل کافی مبنی برداشتن سوءنیت وجود ندارد وایشان اقدام به پاکسازی محیط از وجود گربه نموده است) ایا در صورت تکرار نگه داری گربه میتوان به همین شعبه مستقیم مراجعه کرد.اگر نه چکار باید کرد.باتشکر ازشما.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خبر مجدد باید شکایت کنید ولی این بار دلایل کافی است و سو نیت نیز وجود دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر منع تعقیب به دلیل فقدان دلایل باشد یکبار دیگه میتونید شکایت کنید در همان شعبه