مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

سلام خسته نباشید
خانم بنده یکسال ونیم هست که به منزل پدرش رفته و بند مرتب و به موقع دارم مهریه میدم و تمکین هم برنده شدم ولی دوبار درخواست طلاق عسر و حرج زده و قاضی رای نداده الان دوباره زده و هنوز دادگاهی نشدیم خواستم ببینم میتواند طلاق یک طرفه بگیرد و من هم محکوم به پرداخت مهریه بشوم؟ کارمند هستم و منزل هم دارم برای تمکین نسبت به جواب مددکاری هیچ مشکل خواستی برای ادامه زندگی ندارم ولی خانمم میگه من واگه مقدار کمی سکه طلب کنم قاضی خودش طلاق من میده توهم باید مهریه بدی

پاسخ ها :

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، با توجه به اینکه زوجه شما محکوم به تمکین شده اند گرفتن طلاق در این فرض توسط زوجه کاری دشوار است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی همسر شما در صورت اثبات عسر و حرج خود می تواند درخواست طلاق یکطرفه کند
مهریه را در هر صورت بعنوان یک دین مالی باید به همسرتان بپردازید که البته باید دید اموالی دارید یا خیر و حقوق شما چقدر است تا در مورد اقساط مهریه و چگونگی پرداخت آن نظر داده شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است⚖

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت بذل تمام مهریه و اعلام کراهت از زوجه ممکن است دادگاه با درخواست طلاق موافقت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اظهارنامه برای تمکین ، برای زوجه ارسال نمایید

و مهریه زوجه باید پرداخت گردد

و اگر عسر و حرج زوجه احراز و اثبات گردد حکم طلاق صادر خواهد شد
و شما باید در جلسه دادرسی حاضر و دفاع قانونی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عسرو حرج زوجه ثابت شود میتوانید دادخواست طلاق دهد . و مهریه نیز از سوی زوجه قابل مطالبه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله با بذل مهریه و اثبات عسر و حرج در نتیجه کراهت از شوهر می تواند ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه جهت اثبات. عسر و حرج نیاز به اثبات دلیل دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود ابتدا اظهار نامه ای برای تمکین برای ایشان زوجه ارسال کنید مستحضر باشید مهریه زوجه می بایست پرداخت شود و زوجه اصولا اگر بتواند عسر و حرج خود را اثبات کند میتواند طلاق بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مدارکی را ارائه کند که دال بر عسر و حرج باشد امکان طلاق وجود دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه در هر صورت باید پرداخت شود
زوجه باید عسر و حرج اثبات نماید

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود ...
بحث مهریه متفاوت از بحث طلاق است
برای طلاق از طرف زوجه ،ایشون باید، در عسر و حرج بودن خودشون رو با مستندات محکمه پسند ثابت کنند.