مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

سلام و درود
5 ساله ازدواج کردم 2..3ساله دارم از شوهرم التماس میکنم توافقی بیاد جدا شیم هربار با خنده رد میکنه نمیتونم رفتارهاشو تحمل کنم..سیگار کشیدنشو جدیدا هم میره عرق میگیره میخوره .کلا نمیتونم تحمل کنم زندگی باهاشو..214 تا مهریه و 3 دنگ خونه تو مهرآباد که سه دنگ به نام خودشه دارم میخوام ازش جدا شم و خونه هم جدا شه امکان چنین طلاقی از طریق مهریه و خونه هست؟میشه اگر امکان داره قیمت حق الوکاله رو بگین اگر وکیلی امکان انجام این مورد رو داره خواهش میکنم بگین و بفرمایین چقدر زمان میبره..ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طلاق از طرف زوجه نیاز به اثبات عسروحرج دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید فعلا مهریه خود را مطالبه کنید و اموال زوج را توقیف کنید.
برای طلاق یا باید دلیل داشته باشید و یا اینکه توافقی اقدام کنید.
از طریق مطالبه مهریه و توقیف اموال زوج می توانید راضی کنید تا رضایت به طلاق توافقی بدهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی طلاق و مهریه دو پرونده مجزاست هرچند که ارتباط مستقیم با یکدیگر دارند موارد زیادی هستند مثل اجرت المثل ایام زوجیت که به شما تعلق می‌گیرد در هر صورت باید بررسی بیشتری شود و مبلغ حق الوکاله هم بعد از مشاوره و صحبت پیرامون پرونده مشخص می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از قسمت درخواست وکیل در سایت پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
خانم محترمه،
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد.
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید ابتدا باید گفتگو کنیم.
نسبت به منزل اگر قابل افراز نباشد از طریق مزایده به فروش خواهد رسید.
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه اگر دریافت نکرده اید.
نسبت به طلاق وضعیت شما و نامبرده باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد زیرا
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی زوجه برای اقامه دادخواست طلاق باید دلیل داشته باشد
و باید عسر و حرج زوجه اثبات شود و یا به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه استناد نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
یکی از راه های طلاق به درخواست زوجه اثبات عسرو حرج(شروط 12 گانه سند ازدواج) یا گرفتن حق طلاق می باشد.
همچنین شما با طرح دادخواست مهریه یا ازطریق اجرای ثبت می توانید با تحت فشار قرار دادن یا بذل مقداری از مهریه حق طلاق را از همسر خود بگیرید.
حق الوکاله وکیل توافقی می باشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
سرکار عالیه باتوجه به شرایط توصیفی شما در سوالتون اثبات عسروحرج برایتان محرز و می‌توانید با حفظ حقوق مالیتون از جمله مهریه دادخواست طلاق را مطرح و بنتیجه برسانید ضمن اینکه مالکیت سه دانگ از واحد موصوف متعلق بشماست و برای در اختیار داشتن آن طرق مختلفی وجود دارد در صورت صلاحدید از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید که بهترین راهکار و پیشنهاد را خدمتتون بازگو خواهم نمود و در صورت امکان اعطای وکالت تمامی امورات شما را انجام دهم .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اثبات عسر و حرج می توانید دادخواست طلاق بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه در صورت عدم توافق باید عسر و حرج خود را اثبات نماید درحال حاضرمیتوانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام نمایید زمان قابل پیش بینی نمیباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی شرایط عسر و حرج مانند اعتیاد زیان آور را در دادگاه خانواده جهت طلاق از طرف زوجه به اثبات برسانید.

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله امكان طلاق وجود دارد حق الوكاله معمولا ١٠ درصد مهريه مي باشد كه شما پرداخت مينمايد بعد همسرتان محكوم به پرداخت خواهند معمولا حداقل ٨ ماه زمان ميبرد اگر تمايل داشتيد با من جهت انجام پروسه مهريه و طلاق تماس بگيريد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی وکیل بگیرید عملی است حق الوکاله هم طبق قانون

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله با ثابت کردن عسر و حرج میتوانید طلاق بگیرید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به وکیل در شهر خودتان مراجعه نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما می بایست حضوری به دفتر وکیل مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام همانطور که مستحضر هستید حق طلاق با مرد میباشد و در صورتی که وکالت در طلاق دارید خوب می توانید این اقدام را انجام دهید اما می بایست تمام موارد بررسی شود د می‌توانید در این خصوص تماس بگیرید در خدمتتان عرض نمایم بعضی از موارد می بایست اثبات شود صرف ادعا کفایت نمی‌کند لازمه گفتگویی بیشتر می باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بله ولیکن ممکن است بخشی از مهریه را ببخشید. مبلغ توافقی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مطالبه مهریه و توقیف اموال زوج می توانید راضی کنید تا رضایت به طلاق توافقی بدهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص وکالت می توانید با بنده در ارتباط باشید تا امورات حقوقی شما توسط اینجانب انجام پذیرد و در خصوص حق الوکاله به توافقات لازم برسیم
مهریه شما قابل دریافت است و در خصوص سه دانگ ملک مذبور که بنام همسرتان می باشد تحت شرایطی می توانید اقدام به توقیف بعنوان مهریه تان نمایید
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به وکیل دادگستری محل خود مراجعه و طبق توافق و مقررات تعرفه وکلا با ایشان اقدام نمایید . زمان رسیدگی در دادگاه ها مشخص نیست و قابل پیش بینی نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول کسب مدارک لازم دال بر اینکه زوج مشروب الکلی می نوشد و رفتارش با شما درست نیست دوم اجراییه مهریه سوم فروش سه دانگ آپارتمان به شخص ثالث خلاصه بهتره وقت مشاوره حضوری از همین سایت داره بامن که دفترم سیدخندان هست بگیرید تا بیشتر مشورت بدهم یا وکالتت را برعهده بگیرم. من وکیل کشاورز هستم

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در صورت عدم موافقت زوج به طلاق باید دلایل محکمه پسند داشته باشید از جمله اعتیاد، ضرب و جرح عدم امنیت جانی و مالی ، این موارد باید در دادگاه اثبات شود در غیر این صورت از طریق مهریه و خلع ید مشاعی از منزل اقدام نماید تا مجبور به توافق شود. طرح دعوی حتما با مشورت وکیل انجام شود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا به دفترخانه محله ازدواج مراجعه و با اخذ نامه از آنجا اداره اجرای اسناد مراجعه و مهدیه خود را به اجرا بگذارید و آن سه دانگ خانه را اگر سند دار است توقیف کنید ممکن است با توقیف آن خودش راضی به طلاق گردد و توافقی جدا شوید در غیر این صورت دادخواست طلاق به واسطه عسروحرج ندهید و باید تمام حقوق مالی خود را ببخشید تا طلا ساخته شوداقدام نمایید