مشاوره حقوقی رایگان - ممنوعیت خروج

سلام من 3سال پیش پاسپورتم رو تو مرز مهران گم کردم بعد اعلام مفقودی کردم 6ماه طول کشید بیاد الان بهم میگن از پاسپورتت همون 3سال پیش استفاده شده جهت خروج سوالم اینه من مشهد اقدام کردم الان تبریزم میخوام برم ترکیه میتونم از همین تبریز اقدام کنم ؟ و اینکه چطوری رفع ممانعت کنم با تشکر

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام
بر اساس مصوبه جدید
پلیس گذرنامه تقاضای کلیه شهروندانی که گذرنامه‌هایشان مفقود شده را ثبت و پس از گذشت 20 روز نسبت به صدور گذرنامه جدید اقدام می‌کند.شما می توانید به واحد های پلیس بعلاوه ده محل اقامت خود مراجعه و موضوع را پیگیری فرمابید