مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی زوجه به نام خانوادگی همسر خارجی

با سلام و احترام،

من شهروند ایرانی ساکن هلند هستم (با ویزای خانوادگی). من و همسرم هلندیم دوست داریم نام خانوادگی مشترک داشته باشیم.
آیا اگر نام خانوادگی ایشان در پاسپورت هلندی من باشد، و تغییری در پاسپورت ایرانی ندهیم، به هنگام ورود و خروج به مشکل بر میخورم؟
اگر نام ایشان به صورت پسوند به نام خانوادگی خودم در پاسپورت هلندی اضافه بشود چه؟

پیشاپیش از شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

در خصوص هویت شما قوانین بین المللی دارای یک رویه خاصی میباشند که دارای محدودیتهایی است.. در این فقره شناسنامه با توجه به محل صدور به اداره ثبت احوال و قوانین مدنی کشوری بستگی دارد که شما میخواهید تغیراتی در آن اقدام نمایید. با توجه به تغییرات شناسنامه سایر مدارک را نیز تغییر دهید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

تغییر نام خانوادگی در صلاحیت اداره ثبت احوال است و هر گوگه تغییر بدون موافقت کتبی اداره ثبت امکان پذیر نیست زیرا هنگام ورود و خروج از ابران با مشخصات ثبت شده امکان ورود و خروج دارید . در هر حال ار اداره گذر نامه سئوال کنید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام طبق قانون زن به تابعیت کشورشوهر در می اید و احوال شخصیه وی تابع قانون کشور متبوع شوهر است
و طبق قانون کشور انها ممانعتی از استفاده از نام خانوادگی شهوهربرای زن وجودندارد و بنظرهیچ مشکلی ندارید