مشاوره حقوقی رایگان - استرداد بیت کوین به عنوان عین مال ، مثل مال ، قیمت زمان وقوع بزه

با سلام
بنده متهم و زندانی پرونده ای هستم که در ان به استرداد عین 5 بیت کوین بنابر ادله ی اثبات دعوی اقرار محکوم و زندانی شده ام !
بعد یه مدت با درخواست بنده !
قاضی اومده و بر اساس صادر کردن رایی جدید تحت عنوان نظر دادگاه وجود عین مال را غیر ممکن دانسته و صراحتا نوشته
(( در فرض فقدان عین مال ، مثل یا قیمت زمان وقوع بزه ملاک و مناط اعتبار است ))
سپس قاضی اجرای احکام حهت رفع ابهام به دادگاه نوشت که چون مثل مال وجود دارد مثل مال را اخذ میکنیم !
ولی قاضی با ارایه ی رای دیگری تحت همان عنوان فرمود
(( با وجود اینکه طبق گفته ی قاضی اجرا مثل مال وجود دارد ولی قیمت زمان وقوع بزه ملاک و مناط اعتبار است ))
6 ماه گذشت ولی رای بنده اجرا نشد !!! با پیگیری بنده و متوجه شدن از اینکه قاضی عوض شده
قاضی جدید دوباره رای رو اجرا نکرد و گفت مثل مال وجود داره باید بدی من رفتم پیش معاون دادستان و ایشون گفتند تو یه کاغذ از شعبه تجدید نظرت بپرس ایا دقیقا مثل مال رو میخواهی یا قیمت زمان وقوع بزه و قاضی تجدید نظر نوشت قیمت رو بگیرید !
الان دوباره قاضی اجرای احکام زیر اوون رای نوشته مثل وجود داره مثل رو میگیرم !!!!
با توجه به اینکه طبق تصویب نامه مورخ 9/5/1398 هيأت وزيران، خريد و فروش آن و همچنين نگهداری مورد حمایت و ضمانت قانون نیست
و همچنین طبق بند «پ» ماده يك قانون مبارزه با قاچاق كالا و ارز مصوب 1392 و اصلاحات بعدي، پول رايج خارجي و به تبع آن ارز مورد حمايت اين قانون به شمار نميرود .
میتونم مثل رو نقض و همان قیمت زمان وقوع بزه رو بپردازم ؟ چطوری ؟ و از کدام مرجع اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون عین و مثل هر دو غیر قانونیه شما فقط باید قیمت زمان وقوع جرم را بپردازید عینا مثل مواد مخدر و مشروب الکلی