مشاوره حقوقی رایگان - آیاپسر سی ساله با بیماری سخت که نمی تونه سرکار بره بیمه پدرش بشه؟

پسرم از بچگی صرع داشته ولی ده سالی است که باوجود جراحی مغز بیماری او خیلی سخت و پیچیده مقاوم به درمان شده توانائی کار ندارد واین ده سال توخونه س خواستم باوجود لاعلاج بودن وهزینه درمان ودارو می تونه بیمه پدرش باشه وخدای نکرده بعد از فوت پدرش مستمری به اوتعلق می گیره؟

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام درصورتی که معلول از کار افتاده نیازمند باشند حسب مورد از کمک هزینه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می‌گردند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله و پدر باید به بیمه مراجعه و مدارک پزشکی فرزند بیمارش را ارائه بدهد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت تایید کمیسیون مربوطه ممکن است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام به. فرزند پسر در صورت داشتن ناتوانی میتوانند بهره مند شوند و ملاک سنی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک لازم را را به کمسیون ارایه دهید بستگی به میزان از کارافتادگی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه از کارافتادگی توسط کمیسیون تایید شود بله