مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدری که فوت شده به پسری که بیماری اسکیزوفرنی دارد

سلام پدر من بازنشسته کشوری هست و یک سال هست که فوت کردن. برادرم 26 سال سن دارد و مبتلا به بیماری اسکیزوفرنی هست و یک بار هم چند سال پیش در بیمارستان برای مدتی بستری بوده و از آن به بعد تحت نظر پزشک هست، آیا حقوق پدرم به برادرم تعلق میگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مدارک را ارائه کنید به تامین اجتماعی بررسی میکنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست با مدارک پزشکی ارایه شود بر اساس میزان بیماری و از کار افتادگی امکان دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مدارک خود را به تامین اجتماعی و یا ارگان مربوطه بدهید در صورت اثبات تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما، چنانچه موحوم پدرتان قبل از مرگ خود او را تحت پوشش خود قرارداده است که در این صورت خودبخود حقوقش برقرار می شود ولی باید برایش قیم تعیین کنید ، اگر هم تحت پوشش بیمه پدر نبوده الان باید ابتدا حکم محجوریت وی را ازدادگاه بگیرید و یک نفر قیم براش تعیین کنید بعد قیم برای برقراری حقوق وی اقدام و پیگیری نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم حجر بگیربد پدر نمیتواند در امور مالی خود دخل و تصرفی داشتخ باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با ارائه مدارک و بررسی در کمیسیون پزشکی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق کمیسیون پزشکی مدارک بررسی میشود...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید درخواست بدهید تا توسط کمیسیون پزشکی بررسب شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با ارایه مدارک پزشکی میتوانید درخواست دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تشخيص ميزان و شدت بيماري با كميسيون پزشكي است
و در صورت صحت تعلق مي گيرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید به صندوق بازنشستگی مراجعه نمایید و درخواست نمایید
و باید پرونده بیماری ایشان در کمیسیون پزشکی بررسی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت تایید کمیسیون پزشکی واز کار افتادگی تلقی نمودن وی بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با اثبات حجر ایشان می توانید برای مستنری ایشان اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید