مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مجازی

سلام..من 26سالمه وشوهرم 34شش ساله عروسی کردم ازوقتی عروسی کردم تا الان هربار که گوشی شوهرمو چک میکنم بایه دختری لاس زده وقتیم بهش میگم میگه ایناکه چیزی نیست خیانت نیس که..شش ساله هردفعه میگیرمش قهرمیکنم داغون میشم گریه میکنم بعد فردا ک میاد خونه ببینه ناراحتم یا بهش اخم کردم کل خونه رو میریزه به هم..منم خودمو میزنم ب بیخیالی میگم عیب نداره درست میشه باز یه ماه دیگه ازگوشیش یه چی پیدا میکنم وبازم میگذرم و اینم دوباره شروع میکنه ینی اگه چیزی هم دیدم نباید بهش بگم ک مبادا این ناراحت بشه من یه دختر 5سال و پسردوسال دارم موندم چکارکنم کلاسردرگمم میشه راهنماییم کنین؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات ادعا دارید می‌توانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

در این زمینه؛رویه دادگاه ها متفاوت است، اما، اکثر حقوق دان ها معتقدند:
رابطه نامشروع پیامکی جرم نیست.
زیرا :
ماده ٦٣٧ قانون تعزيرات مشتمل بر دو عنوان مجرمانه رابطه نامشروع و رابطه منافي عفت است. مثال هاي قانوني به عنوان رابطه منافي عفت مربوط مي شود و رابطه نامشروع أعم از رابطه منافي عفت بوده، هر نوع رابطه فيزيكي ميان دو نامحرم كه خلاف شئونات إسلامي است را شامل مي شود. اين تفسير غالب قضات است...

با این وجود باید موضوع تخصصا مورد بررسی قرار گیرد.