مشاوره حقوقی رایگان - خیانت تلفنی همسر

سلام وقتتون بخیر من 5 ساله ازدواج کردم و 2 هفته قبل از عروسی متوجه شدم همسرم با یه دختر سن بالا که مجرده دوست شده و باهم چت کردن اما تو چتشون چیز خاصی نبود وقتی متوجه شدم ایشون قسم خوردن ک دیگه تکرار نمیشه الان 5 سال گذشته و من مجدد دیدم ک با اون خانم صحبت کردن ولی این بار چت سکسی و عکس های ناجور بینشون رد و بدل شده بود من میخوام از اون خانم شکایت کنم و همینطور طلاقمم بگیر وضع همسر هم خیلی خوبه میخواستم ببینم حکم این دونفر چی میشه و در صورت درخواست طلاق از طرف من چقدر زمان میبره تا طلاق بگیرم و این که مهریه به چه صورت بهم تعلق میگیره

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مهریه کامل تعلق می گیرد.
در صورت نداشتن رابطه شرعی با اثبات رابطه نامشروع تلقی می گردد
زمان قابل پیش بینی نمی باشد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

مهریه کامل تعلق میگیره به 99ضربه شلاق محکوم میشن درصورت اثبات

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مهریه به صورت کامل به شما تعلق می گیرددرصورت اثبات به رابطه نامشروع غیر از زنا محکوم می شوند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نتیجه و مدت زمان اقدام قضایی قابل پیش‌بینی نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد به جرم رابطه نامشروع عليه شوهرتون و اون خانم در صورتي كه علقه زوجيتي بينشون نباشه طرح شكايت كنيد
همچنين ميتوانيد مهريه خود را نيز مطالبه كنيد
در صورت نياز تماس بگيريد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بستگی دارد ارتباط نامشروع ثابت شود یا خیر که در صورت اثبات هر دو مجازات میشوند.می توانید مهریه خود را کامل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان قابل پیش بینی نیست مهریه به شما کامل تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت رابطه نامشروع و اثبات موضوع تحت شرایطی می توانید طلاق بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هم طلاق هم مهریه نمیشود معمولا یکی را باید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما برای شکایت رابطه نامشروع ، ابتدا باید دلیل داشته باشید در غیر این صورت ، تبرئه خواهند شد
و مهریه کامل به شما تعلق خواهد گرفت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نتیجه و مدت زمان اقدام قضایی قابل پیش‌بینی نیست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-در مور مهریه در هرشرایطی مهریه حق شرعی و قانونی شماست -اما برای شکایت رابطه نامشروع ، ابتدا باید دلیل داشته باشید در غیر این صورت ، تبرئه خواهند شد و برای توجیه آن بگوید سن شرعی و قانونی موقت بوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه

در این زمینه؛رویه دادگاه ها متفاوت است، اما، اکثر حقوق دان ها معتقدند:
رابطه نامشروع پیامکی جرم نیست.
زیرا :
ماده ٦٣٧ قانون تعزيرات مشتمل بر دو عنوان مجرمانه رابطه نامشروع و رابطه منافي عفت است. مثال هاي قانوني به عنوان رابطه منافي عفت مربوط مي شود و رابطه نامشروع أعم از رابطه منافي عفت بوده، هر نوع رابطه فيزيكي ميان دو نامحرم كه خلاف شئونات إسلامي است را شامل مي شود. اين تفسير غالب قضات است...

اگر رابطه نامشروع اثبات شود تحت شرایطی طلاق ممکن است باز در این زمینه رویه محاکم متفاوت است.