مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

باسلام
من چندروزه متوجه شدم که شوهرم با یه خانمی که بزرگتر از ایشون هم هست باهم رابطه دارن رابطه فعلا درحد تلفن و پیام هست،چندروزه خواب وخوراک ندارم، بخاطر آبروی خونوادم نمیتونم حرفی بزنم، آیا راهی هست که اون زن رو از سر راه بردارم؟ ممنون میشم جواب بدین دارم از نگرانی و فکر و خیال دیوونه میشم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به نوع پیام ها دارد ابتدا به همسر خود گوشزد کنید به یک مشاور خانواده رجوع کنید مشاوره اخذ نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوال حقوقی نیست. اگر مستنداتی برای رابطه نامشروع دارید می توانید شکایت کنید.اگر عقد موقت کردند طبق شروط ضمن عقد حق طلاق با حفظ حقوق خود دارید.اما اگر میخواهید مخفی بماند باید تحمل کنید.موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی برای اثبات ادعا رابطه نامشروعشان دارید میتوانید شکایت کنید. در غیر این صورت با فشار مالی و اجرا گذاشتن مهریه مانع زوج شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می توانید وکیل بگیرید تا وکیل موضوع را برای شما پیگیری بکند تا جایی که می شود به زندگی شما انشالله خللی وارد نشود در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید اما از نظر قانونی شکایت کنید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شوهرتان را تهدید کنید تا بلکه از ترس شکایت قطع ارتباط کنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابن موضوع را با خانواده خود در میان بگذارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت در دست داشتن مدارک و مستندات می توانید شکایت رابطه نامشروع طرح نمایید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، سعی بفرمائید از طریق مشاوره خانواده این معضل را رفع کنید