مشاوره حقوقی رایگان - کتک از همسر

با سلام ما دیشب داخل ماشین بحثمون شد و‌ چنددقیقه همسرم در حین رانندگی موهای منو کشید و‌ من شدیدا درد دارم. آیا پزشکی قانونی چنین چیزی رو تایید می کنن؟ اصلا قابل اثبات هست؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
در صورت معاینه قابلیت تشخیص دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید به یک مرکز درمانی مراجعه کنید و گواهی بگیرید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر اثاری باشد یابل تشخیص است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کلانتری اعلام کنید تا به پزشکی قانونی ارجاع داده شویدتا بررسی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت معاینه قابلیت تشخیص دارد سریع اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل اثبات است
بار اول است؟
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه امکان طرح‌ شکایت وجود دارد

بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت نمایید وبه پزشکی قانونی مراجعه نمایید