مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام
ساختمان 4 واحدی
2 تا پارکینگ شخصی دادن ولی وقتی ماشین پارک میکنن 2تا رو نمیشه رفت تو حیاط اگرم بری به سختی میتونی بری و درب 2 تا انباری اصلا نمیشه باز کرد و درب اون دوتا هم باز کنی اصلا نمیتونی پیزی ببری و بیاری یعنی 1 تا 1.5 متر فضا برای عبور نداریم میشه شکایت کرد یه پارکینگ و حذف کرد یا نه چون شهرداری معلوم نیست چطوری پارکینگ داده نمیشه کاریش کنم

پاسخ ها :

مزاحمت پارکینگ در ساختمان حذف پارکینگ در ساختمان پارکینگ در ساختمان پارکینگ