مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارکینگ

مستاجری که پارکینگ اجاره ای خود را بدون اجازه مالک و مدیر ساختمان ریموت درست کرده و به همسایه واحد کناری خودش داده که الان هم خودش موتور پارک میکند هم همسایه اش ماشین وقتی هم معترض شدیم که فقط یک نفر حق پارک دارد میگه پارکینگ خودم هست و هرکاری دوست داشته باشم میکنم. باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

مزاحمت پارکینگ در ساختمان اجاره دادن پارکینگ پارک همزمان موتور و خودرو در پارکینگ مزاحمت قوانین پارکینگ پارکینگ