مشاوره حقوقی رایگان - میزان اعتبار کپی برابر اصل سند

سلام خسته نباشید .یک سند زمین قدیمی داریم که قصد داریم روش اقدام کنیم .شخص کارگزار برای اقدام وبررسی سند وپیگیری کارهای سند از من درخواست کپی برابر اصل سند با مهر فاقد اعتبار روی کپی سند کرده .آیا انجام اینکار ممکنست بعدها برای ما مشکلاتی ایجاد کند یا خیر. از راهنمایی شما متشکرم

پاسخ ها :

میزان اعتبار کپی برابر اصل سند اعتبار کپی برابر اصل سند کپی برابر اصل سند کپی برابر اصل