مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

باسلام
حدود یکماه پیش با شکایت 3تن از همسایگان کارگاه محل کارم به کلانتری مربوطه رفتم و به اتهام سرقت بازداشت شدم. روند دادگاه روز بعد اینگونه بود:
1)سرقت مخزن فلزی اب از روی پشت بام همسایه و نصب ان روی پشت بام کارگاه من.
2)انتقال تیکه اهن ضایعاتی به وزن حدودا 200 کیلو از پشت کارگاه همسایه به پشت کارگاه من (حدود 20متر)
3)4حلقه لاستیک فرسوده و غیرقابل استفاده که با اجازه همسایه به عنوان پایه میز به کارگاه اورده بودم. همسایه مدعی بود که این لاستیکها را از کارگاه نیمه کاره ای که بعنوان انباری ضایعات استفاده میکنه سرقت کردن و الان ارزش داره.
ردیف اول با ارائه مدارک و فاکتور خرید و فروشنده به اشتباه خودش اقرار کرد.
ردیف دوم چون اهنش موجود بود و باتوجه به حسن رفتار من در طول چندسال همسایگی منصرف شد
ردیف3) درخواست 5میلیون خسارت نمود و همان روز رضایت داد.
قاضی به شرط رضایت هرسه نفر (که اولی و دومی اشتباه کرده بودند) و یک فیش حقوقی من را ازاد کرد.
حکم ابلاغی به من:
6ماه حبس تعزیری و 40ضربه شلاق تعزیری و پرداخت 5میلیون خسارت به ردیف 3.
باتوجه به اینکه من به هیچ عنوان این اتهام را قبول نکردم اما در حکم درج شده با اقرار متهم و اعلام پشیمانی این جرم برای قاضی محرز گردیده.
الان چه باید بکنم؟ زندان باید بروم؟ اگر شاکی سوم از خسارت بگذره و رضایت بده چه اتفاقی میفته؟
لطفا راهنمایی بفرمایید. فقط 5روز مهلت اعتراض دارم.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

اگر حکم در مرحله بدوی باشد میتوانید در این مهلت باقی مانده لایحه اعتراض خود را به دادگاه ارائه نمایید . اگر رضایت شاکی سوم را اخذ کنید احتمال زیاد حکم در نهایت با یک جریمه نقدی که به دولت پرداخت میکنید و دادن 5میلیون شاکی یا رضایت او تمام میشود.