مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با خرید مال مسروقه و سرقت مستوجب تعزیر

سلام من شاکی پرونده چک برگشتی هستم.
در رابطه با این پرونده در ثنای خودم دنبال ابلاغیه بودم که دیدم در تاریخ 1401/11/08
پرونده ای در موضوع طرح نیابت قضایی نسبت به خرید مال مسروقه و سرقت مستوجب تعزیر ثبت شده.و در دادگاه در انتظار تصمیم قاضی هست.
این اتهام چرا به من نسبت داده شده؟
من هیچ مال مشکوکی خریداری نکردم.
در این موضوع کاملا گیج شدم.
ممنون میشم که راهنمایی کنید من رو.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ممکن است اشتباه باشد لیکن پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا ازطریق دادگاه ابلاغیه ای به شما ابلاغ نشده چیزی معلوم نیست به این مکاتبات روند پرونده توجه نکن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شاید اشتباه شده حضورا پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست به دادگاه مربوط مراجعه فرمایید ممکن شخصی از شما شکایت کرده باشد . فعلا موضوعی که مطرح فرمودید مبهم است .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی جهت اطلاع دقیق به دفتر شعبه مربوطه مراجعه فرمایید ولیکن نهایتأ مدعی می بایست جهت اثبات ادعای خویش ادله ارائه دهد و اصل بر برائت می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است پرونده مورد مطالعه قرار گیرد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

باید پرونده شما بررسی شود

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام نگرانی نداره البته اطلاعات پرونده برای مطالعه مهم هست. پیشنهادمیدم حتما ازوکیل دادگستری برای مطالعه پرونده کمک بگیرین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بابد منتظر باشید تا احضار بوید وبا دفاع مناسب رفع اتهام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با این اطلاعات اندک نمی توان اظهارنظر دقیقی نمود می توانید موضوع را حضورا از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید