مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

سلام
راننده هستم پارسال یه بار ضایعات از اسلام آباد به تهران کرایه ای زده بودم و باسکول هم کردم پلیس راه جیرفت گشت نیروی انتظامی ماشین رو گرفت و من هم به جرم دزدی مال شرکت برق رو روانه زندان کردن داخل بار ماشین مس آب شده بود کلانتری بار را داخل اداره برق خالی کرد و من هم زندانی شدم صاحب بار بعد از چند روز با آوردن مدرک که خودش صاحب تمام بار است من آزاد شدم و ماشین رو روز بعد تحویل گرفتم و رفتم صاحب بار خودش بار رو از اداره برق تحویل گرفته و برده باسکول کرده و حالا از من شکایت کرده که بارم 600 کیلو کم بوده و از من راننده شکایت مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر شکایت کرده
1- ماشین منو خودشون بردن و خالی کردن
2- صاحب بار خودش رفته بارشو از اداره برق گرفته و بعد گفته بارم کمه و از من شکایت کرده
من باید چکار کنم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مدارک می بایست بررسی گردد، باسکول اولیه و میزان بار گزارش شده و همه این موارد کمک کننده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در مرجع قضایی از خود دفاع و مستندات خود را ارائه نمایید . تشیص قاضی ملاک عمل است .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شاکی باید ادعای خود را اثبات
نماید
.خیر مطلقا جرم سرقت نمیباشد و قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
دلایل و مدارکتون رو به شعبه مربوطه ارائه بدید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باتوجه به دلایل ومدارکی که دارید از خود دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مدارک می‌بایست بررسی شود اما می‌توانید همین بیانات را اعلام کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

از خود دفاع کنید وباهردلیلی اثبات کنید که کمبود بار ارتباطی به شما ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به اظهارات مطرح شده دفاع نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اضاهاران و دفاعیات خود را بر اساس همین موارد در دادگاه ارایه دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام.
با توجه به اسنادی که در اختیار دارید بایستی به مرجعی که علیه شما شکایت شده مراجعه نمایید و مقام تصمیم گیرنده را قانع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جرم سرقت نمی‌باشد شما می‌بایست مطابق ادله البینه علی المدعی ادعای خود را اثبات نمایید