مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر در چه صورتی به پسر 35 ساله میرسه؟

برادری دارم که واقعا توانایی کار کردن از نظر روحی، روانی حتی مغزی نداره! چون هم افسرده ست هم حدود 12 سال پیش که به دلیل خودکشی با الکل و قرص به کما رفت، و بعد هم تا مدتها در زندگی نباتی بود،مغزش آسیب دیده، 17 سال پیش مادرم و امسال هم پدرم فوت شدن?، و از همه لحاظ ضربه خورد، و ما از ترس اینکه مجدد حالش بد بشه بعد فوت پدر بردیم بیمارستان روانی که پزشک با یک بار معاینه و گرفتن نوار مغز درجا ایشون رو بستری کردن! با درخواست دریافت مستمری ایشون موافقت نشده! میخوام بدونم واقعا چه دلیلی محکم تر ازین دلایلی که عرض کردم باید باشه تا ایشون بتونن مستمری بگیرن؟؟ ما میتونیم اعتراض بزنیم ولی نمیدونیم چیکار بابد بکنیم که موافقت بشه خواهش میکنم کمک کنید
چون ما داریم با ایشون زندگی می‌کنیم و میدونیم چقدر اوضاع نابسامانی داره که واقعا نگران کننده هم هست جسارت به پزشک‌های محترم نباشه ولی حتما اشتباهی در تشخیص رخ داده!

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازمند بررسی دقیق و جامع پرونده می باشد و نظر قطعی بعد اعلام میشود⚖⚖