مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به پسر دارای بیماری اعصاب و روان

سلام
من 32 سالمه و معافیت اعصاب و روان
مدرکم زیر دیپلمه،مجردم،هرجا میرم واسه کار بخاطر معافیت پزشکی قبولم نمیکنن،بهم گواهینامه هم ندادن
آیا من میتونم مستمری تامین اجتماعی پدرمو بگیرم. پدرم فوت شدن
ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستمری تعلق نمی‌گیرد اما باز می‌توانید به بیمه مراجعه نمایید و درخواست بدهید تا رسیدگی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که کمیسیون پزشکی بیماری شما لاعلاج تشخیص دهد امکان‌پذیر است