مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ های اضافی در سند و تهدید مالک اولیه به ابطال سند رسمی

سلام، آپارتمانی با 3 پارکینگ در سند به من از طریق دفتر اسناد رسمی و با سند تک برگی منتقل شده. الان که به مدیر ساختمان مراجعه کردم برای دریافت و مشخص کردن جای 2 پارکینگ دیگر، مالک اولیه آپارتمان (کسی که ملک رو به شخص قبل از من فروخته) مدعیه که بر طبق مبایعه نامه که با نفر قبلی داشته فقط 1 پارکینگ را در مبایعه نامه ذکر کرده و سند اشتباها با 3 پارکینگ منتقل شده. از تاریخ معامله ایشان هم تقریبا 2 سال میگذره و سند من در حقیقت سند سومیه که برای این واحد با 3 پارکینگ صادر شده.
ایشان از تخصیص 2 پارکینگ دیگر سر باز زدند و تهدید کردن که شکایت کرده و سند من را باطل می کنن. لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید سند مطالعه شود

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
سوابق ثبتی و گواهی پایان کار باید مطالعه شود .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
اگر ملک را با سه پارکینگ خریداری نموده اید و به همان صورت هم به شما منتقل گردیده با شرط سه پارکینگ . میتوانید از طریق دادگاه فروشنده را الزام به انجام تعهد نمایید یا از او خسارت بگیرید .