مشاوره حقوقی رایگان - آیا دادن سفته بدون امضا و اثر انگشت (به طور کلی سفید) به کارفرما ممکنه مشکلی برای فرد ایجاد کند؟

با سلام. من در شرکتی مشغول شدم. و گفتند که باید سفته برای حسن انجام کار بیارم. وقتی خواستم سفته رو پر کنم گفتند فعلا نیازی نیست تا مدیرعامل اعلام کند و سفته رو پیششون نگه داشتند. می خواستم بدونم آیا امکان سواستفاده از سفته خالی بدون امضا و اثر انگشت وجود دارد در حالی که این شرکت اطلاعات فردی بنده رو قاعدتا می دونند؟ و همچنین نوع امضا من در قرارداد و سایر اسناد کاری دارند

پاسخ ها :

سفته بدون امضا و اثر انگشت سفته حسن انجام کار سفته