مشاوره حقوقی رایگان - علی الحساب نفقه و پیش قسط مهریه

با سلام خسته نباشید
در جلسه اول ک به شورای حل اختلاف باید حاضر بشم زوجه با وکیل و دوتا شاهد حضور پیدا میکنه
حالا من باید علی الحسابی بابت نفقه به حساب دادگاه بریزم ت همون جلسه اول و پیش قسط مهریه 114 سکه چقدر میشه؟ امکان تقسیط و مهلت برا پرداخت نفقه وپیش قسط میدهند؟
نیم عشر هم یک بیستم مهریه میشه 85میلیون تومن اونم من باید بدم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شورا مرجع صلح و سازش است و نفقه را بعد از اعلام نظر کارشناس مربوطه در دادگاه باید به حساب دادگاه واریز کنید
در خصوص مهریه میزان پیش قسط بستگی به توانایی مالی شما دارد و می توانید اعسار دهید