مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط نفقه و مهریه

سلام نامزدم که پنج ساله نامزد هستیم بنده را محکوم کرده به 1_ پرداخت نفقه 5میلیون پیش و 500ماهانه و هنوز اجرا نگرفته آیا من میتونم پیش پرداخت و قسط اول را واريز کنم 2_کل مهریه خودشو به اجرا گذاشته و هنوزم بلاتکلیف گذاشته دنبالش نرفته البته حکم صادر شده آیا میتوانم دادخواست تقسیط بدم و اگه قسط ها رو پرداخت کنم و نامزدم حاضر به زندگی نشد اظهارنانه جهت انجام مراسم عروسی ارسال کردم ولی جواب نداده آیا بازم اظهارنامه بفرستم یا دادخواست تمکین بدم و اگه قبول نکرد میتونم ازدواج مجدد کنم ممنون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام درصورتي كه در اين مدت 5 سال نامزدشما هنوز دختر است حق حبس خواهد داشت يعني اينكه مي تواند هم مهريه اش را مطالبه كند وهم نفقه را هرچند موضوع نفقه در رويه قضائي متفاوت است واكثريت معتقد بر الازم زوج برپرداخت نفقه هستند واما در صورت عدم امكان الزام زوجه به تمكين عام وخاص مي توانيد از دادگاه درخواست اجازه مجدد ازدواج تقاضا كنيد موفق باشيد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورت محکومیت به پرداخت نفقه بایستی نفقه وی را پرداخت نمایید، در صورتی که همسر شما باکره باشد میتواند از حق حبس استفاده نموده ،شما می توانید دادخواست تقسیط مهریه را تقدیم نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان تقدیم دادخواست اعسار در خصوص هر دینی وجود دارد مشروط به اینکه شرایط اعسار را داشته باشید