مشاوره حقوقی رایگان - ارتشاء

با سلام و وقت بخير راهنمايی تخصصی به مشتری بعنوان مشاوره جهت انجام صحيح كار بخصوص در مورد مسائل ارزی كه منجر به رفع تعهد ارزی در سيستم بانكی نيز ميگردد و مشتری وجهی را بعنوان تشكر يا هديه يا حق مشاوره بدون وعده قبلی پرداخت نمايد آيا ارتشاء صورت پذيرفته است؟ (ضمنا بنده كارمند بانک ميباشم) با تشكر.حتي اگر از قبل نيز هيچ قول و قراري نيز ذكر نگرديده باشد و مشتري به ميل و رضايت خود پرداخت را انجام دهد و ضمن اينكه هيچ كار خلافي يا دور زدن قانون نيز در رفع تعهدات مذكور وجود نداشته باشد آيا ارتشاء محسوب ميشود؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
وقتی در راستای انجام وظایف وجهی اخذ میکنید بله عنوان ارتشا صدق میکند, با این وجود باید مفاد پرونده مطالعه شود

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است مفاد پرونده مطالعه شود یا حضوراً از وکیل مشورت بگیرید