مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله

سلام وقت بخیر. دادخواست حقوقی ابطال معامله مستحق للغیر و استرداد ثمنی که یه واحد اپارتمان بوده و الان چند دست چرخیده باید به طرفیت چه کسی مطرح بشه طرف معامله خودمون یا کسی که الان ساکن ؟ یا حتی همه کسایی که تا الان دخیل بودن؟
سند ها باید باطل شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک آخر باید دادخواست به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی و متصرف اقامه گردد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این سوال بسیار طولانی است و در این پاراگراف نمیباشد