مشاوره حقوقی رایگان - ایا شش ماه حبس بعد از قطعی شدن با رضایت شاکی قابل تبدیل به جریمه هست

با سلام. بنده طی داستان های به شیش ماه حبس برای سرقت به بنده دادن و حکم هم قطعی شده و الان جلب صادر شده ایا امکانش هست با رضایت شاکی تبدیل کرد حبس را یا ایا راهی دیگر هست ممنون میشم بنده رو راهنمای بفرماید با تشکر از شما سروران

پاسخ ها :

تبدیل مجازات حبس در سرقت مجازات حبس در سرقت رضایت شاکی در سرقت حبس سرقت سرقت تبدیل مجازات