مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

باسلام حدود 6ماه به دلیل اختلاف باخانواده شوهرم که دریک منزل سکونت داشتیم قصد ترک منزل راداشتم که آنها تمام النگوهایم رابه زور گرفته وبا110تماس گرفتند که قصد ترک منزل دارم وقبلا سرویس طلا باخودبرده ام که مامور صورت جلسه کرد بعداز چند ماه همسرم عدم تمیکن زد ومن با اجراییه به منزل برگشتم همسرم سرویس طلا را ازمن جهت تهیه مسکن مستقل گرفت وباز دعوایی راه انداخت ومن منزل پدرم برگشتم حالا پدر ایشان دادخواست استرداد طلا داده که فاکتور طلا ها مربوط به یک سال قبل از تاریخ وقوع عقد میباشد حال باوجود اینکه طلاها را به همسرم دادم چگونه دفاع کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همواره برای دفاع متقابل در هر پرونده‌ای نیاز است که لایحه دفاعیه طرف مقابل مورد بررسی و تدقیق قرار گیرد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اعلام کنید طلاها فروخته شده است صرف فروش هبه را ازبین میبرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است در اول به مشاور خانواده مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید از صدای ضبط شده پیامک فضای مجازی شهادت شهود استفاده نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انکار کنید در غیر اینصورت میتوانید اعلام کنید طلاها فروخته شد وموجود نیست