مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارثی

باسلام خدمت شما
زمین پدری ما چندسال پیش بین یک خواهر وچهاربرادر تقسیم شد وسهم هرکدوم 64 متر شد وبه من که مادرم با من زندگی میکنه 103 متر رسید ونوشته شد فقط یک مشکلی هست زمین من وبرادردیگم کنارجاده هست واسه داداشم 84 متر شد وبرای من 133 مترواینو 3تابرادرم ومادرم میدونن چون اون زمان مهندس عقب نشینی حساب کرده بود اما درصلح نامه نوشته نشد الان خواهرم 2ساله که زمینشو فروخته وادعا میکنه باید اون 30 متر اضافه رو بهش بدم ولی برادرام هیچ اعتراضی ندارن الان خواهرم میتونه در مورد زمین من کاری بکنه ؟
و مورد بعدی اینکه من این زمینو به عنوان مهریه به همسرم دادم وقولنامه نوشتم بجای سکه بعداز ازدواج ونمیدونستم قراره خواهرم شکایت کنه ایا حتی اگه قاضی حق رو به خواهرم بده زمین قابل برگشت هست؟ ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با سلام نیاز به بررسی مدارک اعم از تقسیم نامه و ... میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

اگر مالکیت شما نسبت به سهم خود در دادگاه احراز نگردد قرارداد مربوط به مهریه ، قابل ابطال میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که در تقسیم نامه آمده باشد و توافق طرفین باشد قابلیت اجرا دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت به ثمر نشستن شکایت خواهرتان و احراز اینکه مالک مقدار مساحت مذبور از زمین نیستید توافق مربوط به مهریه باطل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد ادعای خواهرتان نیاز به توضیحات بیشتر هست ولی چنانچه ادعای او ثابت شود بله قابل برگشت هست