مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
همسر بنده در تاریخ 5 مهرماه بدلیل دعوا و جر و بحث منزل رو ترک و به خانه مادرشان رفت
تو این دوماه دو بار به منزل اومده و هرچی وسایل داشته برداشته و برده فقط مونده ی سری سرویس های چینی و قابلمه و قاشق و چنگال و گاز و فرش(لیست سیاهه جهیزیه ام نداریم)
در تاریخ 1401/08/19 بنده به همسرم حق وکالت طلاق دادم و ایشان نیز تمامی مهریه و حقوقش اعم از نفقه و اجرت المثل رو ابرا نمود و قرار بر این شد اقدامات لازم جهت طلاق توافقی انجام بده اما تا امروز هیچ اقدامی جهت ثبت طلاق انجام نداده
بنده بعد از دادن حق طلاق کلیدهای منزل رو از همسرم گرفتم
1 - بنده برای اینکه بتونم مجددا ازدواج‌کنم چکار باید انجام بدم؟؟؟؟؟
2 - اگر بنده دادخواست طلاق بدم باید نصف اموال رو به همسرم بدم؟؟؟؟
با تشکر - فرخی

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

تا طلاق انجام نشود شما حق ازدواج ندارید مگر اینکه عدکم تمکین زوجه را بگیرید .نصف اموال مربوط به اموال به دست آمده پس از ازدواج است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چندین پرونده مجزا است که باید هر کدام را مستقل بررسی کزد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم برای ازدواج مجدد میتوانید عدم تمکین ایشان را اثبات کنید و سپس دادخواست ازدواج مجدد بدهیم برای طلاق اگر بدون دلیل بخواهید همسر خود را طلاق دهید اگر در وکالت نامه آن نیز ابرا نشده باشد نصف اموال بعد از ازدواج هم در صورتی قابل دریافت است جهت اطلاعات بیشتر میتوانید تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر الان بخواهید اقدام به ازدواج بکنید در دعوی نفقه و مهریه و تنصیف می بازید ترجیحا تا زمان به ثمر نشستن دعوی طلاق توافقی منتظر بمانید