مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک ثبت نشده

سلام
بنده یه چکی از یه نفر گرفتم که ظهر نویسی شده است
آیا میتونم علیه ظهر نویس دادخواست بدم یا نه فقط علیه صادر کننده
اصلاً ظهر نویسی در چک ثبت نشده اعتبار دارد یا نه
من الان چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ظهرنویسی ثبت نشده در چک هیچ اعتباری نخواهد داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله علیه کلیه ظهر نویسان و صادر کننده میتوانید دادخواست مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ظهرنویس ثبت نشده باشد اعتبار ندارد می توانیم تحت عنوان دعوای مدنی شکایت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دارنده چک ای میتواند علیه صادرکننده و ظهرنویس دادخواست مطالبه وجه چک دهد ابتدا چک را در سیستم صیادی ثبت و پیگیری خود را آغاز کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه هر دو دادخواست بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله علیه ظهر نویس هم می توانید دعوی طرح کنید ولی باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علیه صادرکننده یا ظهرنویس یا علیه احدی از آنها می توانید دادخواست مطالبه بدهید...