مشاوره حقوقی رایگان - چک دادن به جای دیگری

سلام. بنده به جای دوستم چک دادم به مبلغ420میلیون و دوستم چک را پاس نکرد و پشت چک را هم امضا نکرده و من هیچ سند و مدرکی ازش نگرفتم بر حسب رفاقت. الان ناپدید شده و تلفنش خاموشه. طلب کار بهم گفته اول چک را پاس کن تا من بعد توی دادگاه به عنوان شاهد میام و میگم که طرف معامله دوستت بوده و تو هیچ دخالتی نداشتی فقط برای دوستت چک دادی تا پاس کنه. سوالم اینه میتونم از طریق دادگاه با شاهدی که دارم ثابت کنم و مبلغ را از دوستم بگیرم یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
صادر کننده چک مسول پرداخت می باشد ولی اگر ثابت نمایید که شما بدهکار نبودید ودوستتان باید پرداخت می کرد در اینصورت بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت باید دلایل کافی برای اثبات ادعای خود داشته باشید نیاز به بررسی دقیق تر دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما چندین بخش حقوقی است که باید تک تک بررسی شود ⚖⚖

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما در هر صورت باید مبلغ چک را به دارنده بدهید و بعدا به طرفیت دوستتان طرح دعوا به خواسته مطالبه وجه بدهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام اثبات دعاوی مالی نیاز به دو شاهد مرد دارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله ، میتوانید با شهود اثبات کنید . اما وجه چک باید از طرف شما پرداخت شود .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
بعد از پرداخت مبلغ چک و در صورت شهادت فرد مذبور می توانید مبلغ را از دوست تان مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون چک سند تجاری است و صادرکننده کننده چک مسئولیت پرداخت وجه چک را خواهد داشت

شما باید دادخواست متقابل اقامه نمایید و دعوای خود را اثبات نمایید

و باید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا مبلغ محکوم به اقساط
گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
لازم ب توضیح این نکته است که
با توجه ب اینکه یکبار شفاها و بدون مدرک عملی را انجام داده اید و متضررشده اید
بهتر است قبل از اقدام ب پرداخت از.طریق دادگاه اقدام نمایید و از شهادت ایشان استفاده کنید و سپساقدام ب پرداخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یه استناد شهود می توانید مطالبه وجه مطرح نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درهرصورت مکلف به پرداخت وجه چک می باشید وسپس به استناد شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه بطرفیت دوستتان مطرح نمایید البته مدنظر داشته باشید دعاوی مالی با شهادت دو شاهد مرد اثیات میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دعاوی تجاری یعنی اسناد تجاری مانند چک شخص صاحب حساب یا شخصی که مسئولیت دارد می بایست وجه چک را بپردازد و در دادخواست متقابل این موضوع را مطرح کند در هر صورت در دعاوی مالی زمانی که رای صادر شده و قطعی شده و به مرحله اجرا رسید شخص می تواند اعسار بدهد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما بعنوان صادر کننده چک مسول هستین. و باید پرداخت کنید در صورت اثبات این مورد که به جای طلب دوستتان پرداخت نمودید قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چک وصف تجریدی دارد و حتما باید پرداخت شود.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اول شکایت خیانت در امانت علیه دوستت مطرح کند البته باید مشخص شود که در متن چک چی نوشته شده است