مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
من ی ماه پیش تصادف داشتم تقصیرم از من بود از فرعی رفتم اصلی
اما خسارتی ب ماشین طرف نرسید ولی شمارمو گرفت
حالا بعد یک ماه زنگ زده ک لامپ زنون ماشینم سوخته
حالا سوالم اینه
بعد یک ماه میشه طرف ادعا کنه
و سوال بعدی اینکه ایا لامپ زنون در خسارت داخله

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین ادعایی را دادگاه نمی پذیرد

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، در این موارد باید رابطه سببیت بین فعل شما و خسارات وارده مشخص بشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید تامین دلیل می نموده و در حال حاضر اثبات نماید که سوختن لامپ مربوط به تصادف بوده است که با توجه به مرور زمان بعید است

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

خیر ادعای ایشان باید در مرجع قضایی و توسط کارشناس رسمی ثابت شود

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورت اثبات اینکه تصادف مذکور علت شکستگی بوده خسارت تعلق میگیرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، نمی‌تواند ادعایی داشته باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
سوختن چراغ خودرو بعد از یک ماه ، چه ربطی به تصادف خودرو دارد مگر توسط کارشناس احراز گردد که علت سوختن چراغ ، ایجاد تصادف بوده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات کنه که در اثر تصادف بوده و برای این مسأله باید کارشناسی شوذ

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
هر موردی میتواند در تصادف وسایل نقلیه جرو خسارات محسوب گردد. اما شما میتوانید با توجه ب طول زمانی و در صورتی ک شاهد داشته باشید عدم ورود خسارت را اثبات نمایید.
به ایشان بفرمایید از زریق قضایی پیگیر امور خود شوند مسلما دلیلی نداشته و ادعای ایشان رد خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله گذشت یک ماه مانع از مطالبه خسارت نمی باشد ولیکن می بایست اثبات نمایند منشا ورود خسارت تصادف مزبور بوده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید ایشان بامستنداتی چون کروکی پیگیر قانونی کند واین موضوع را اثبات کند درغیر اینصورت توحهی نشود

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خیر. این ادعا قابلیت استماع ندارد .....

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اثبات اینکه در تصادف این امر اتفاق افتاده با ایشان است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

خیر . باید ایشان اثبات کند که در تصادف با شما خسارت دیده است

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. با توجه به سوال، بعید است به نتیجه برسد.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر خیر نمی تواند چون کروکی موجود نیست و همچنین رابطه سببیت نیازه بین علت و معلول