مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اسناد

سلام
چگونه از اسناد و مدارک موجود به نام فرد مطلع شویم. و مالیات خانه های خالی شامل چه املاکی است؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برای چه اقدامی؟ چنانچه طلبکار هستید با تامین خواسته و یا استعلام اموال از طریق اجرای احکام قابل اقدام است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر طلب دارید با تامین خواسته و یا استعلام اموال از طریق اجرای احکام قابل پیگیری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر مالک نباشید نمی‌توانید استعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حتماً باید شما در اینجا حقی داشته باشید صرفاً نمی توان از اموال خصوصی مردم مطلع شد می بایست ذینفع باشید