مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اسناد از اصفهان

سلام ح. هستم ازقزوین پسرم سال گذشته دراصفهان فوت کرد آیا میشود بدون مراجعه به اصفهان اگر سندی ملک یاخودرو بنام این مرحوم بوده یا هست را استعلام کرد و بنام تنها بازمانده پسرش سند انتقال پیدا کند ممنون اگه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس نسبت به تقسیم ترکه و بررسی اموال پسرتان پیگیری نماینده تا سهم الارث بقیه بازماندگان مشخص شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ابتدا باید انحصار وراثت‌انجام شود اگر پسر زیر سن قانونی است برایش قیم تعیین گردد.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام-در این خصوص باید ابتدا امر گواهی انحصار وراثت پسرتون را از دادگاه آخرین اقامتگاه ایشان اخذ نمایید.و سپس دادخواست تحریک ترکه و بعد از مشخص شدن ماترکه دادخواست تقسم ترکه داده شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگه انحصار وراثت انجام شده میتوانید از دفاتر خدمات قضایی تحریر ترکه را بخواهید تا استعلامات لازم انجام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ورثه باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایند تا تمام ورثه مشخص گردد

و سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه اقامه گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام به اداره ثبت، پلیس راهور و اتحادیه املاک جهت کد رهگیری و سازمان بورس و اوراق بهادار استعلامات لازم گرفته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله منتها مراحل اداری دارد که باید از راهور پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست ابتدا انحصار وراثت بگیرید

سپس دادخواست تحریر ترکه بدهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

ابتدا اقدام به گواهی انحصار وراثت نمایید و اگر تمام ورثه رضایت به این اقدام دارند که خودرو یا مایملک متوفی را به نام فرزند ایشان کنند از طریق دفتر خانه و حضور تمامی ورثه امکانپذیر است و الا باید اقدام به طریق تحریر ترکه و تقسیم ترکه نمایند و پروسه قانونی را طی نمایید

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.هرگونه خواسته درمورد اموال متوفی در صلاحیت دادگاه آخرین محل اقامت متوفی است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه بدهید...

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ابتدا انحصار وراثت و سپس دادخواست تحریر ترکه بدهید تا استعلامات لازم صورت گیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اساسا برای تحریر ترکه در هر محلی کهطرح دعوی میکنید که صلاحیت رسیدگی دارد برای استعلام ملک یا مال در حوزه ی قضایی دیگیر نیابت می دهند و علی الاصول نیازی به حضور نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بدوا گواهی حصر وراثت دریافت نمایید سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه با استعلام از ادارات ثبت احوال راهور بانک مرکزی سازمان بورس و جایی که فکر می کنید پسرتان دارای اموالی باشد