مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن ودیعه مستاجر در فسخ اجاره

سلام من یه خونه رفتم رهن کنم 10میلیون بیعانه دادم قرارداد نبستم ولی رسید دارم 5روز بعد منصرف شدم حالا صاحب خانه پول من رو نمیده میگه برو شکایت کن حکمش چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به استناد رسید مزبور دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

فسخ دلیل میخواد بدون دلیل موجه نمیتوان فسخ کرد برادر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قرارداد اجاره منعقد شده باشد مالک می تواند وجه را مسترد نکند ولی اگر قراردادی ندارید می توانید وجه را به موجب دادخواست مطالبه کنید...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حکمش عودت وجه پرداختی است و باید دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید ولی از قبل حتما اظهارنامه بفرستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون باید بیعانه را مسترد نماید
شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر شما قراردادی تنظیم نکرده اید شما صرفاً یک بیعانه داده‌اید می بایست آن را به شما مسترد نمایند

شما می توانید ابتدا اظهارنامه بدهید  تا در صورت عدم پرداخت به توان شکایت و خسارات را نیز دریافت کنید