مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه رهن و اجاره خانه

با سلام بنده منزلی را به عنوان رهن و اجاره پسندیدم و مبلغ1 تومن بابت بیعانه به بنگاه پرداخت کردم به شرطی که طبقه بالا ملک موردنظر ما ساخته نشود چون املاک بما گفت ملک بالایی پلمپ شده و اجازه ساخت ندارد و قولنامه نوشته شد ولی صاحب ملک حضور نداشت که پای قولنامه را امضا کند حالا صاحب خانه بالا میخواهد بنایی انجام دهد و من طبق حرفی که زدم نمیخواهم منزل را
املاک بیعانه من رو پس نمیده و میگه بابت کنسل
چنین چیزی ممکنه؟؟هنوز صاحب خانه قولنامه را امضا نکرده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر املاک موظف است مبلغ شما را برگرداند چراکه

با توجه به اینکه مالک قرارداد را امضا نکرده است قراردادی شکل نگرفته

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قولنامه به معنای الزام به تعهدات مرقوم در آن است و حتی اگر بندی از تعهدات به انجام نرسد هیچ یک از طرفین بابت کنسلی و اموری از این قبیل نمی‌تواند خسارتی را دریافت کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اتحادیه مراجعه کنید چون هنوز قراردادی منعقد نشده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در قولنامه چنین قیدی وجود ندارد که بابت کنسلی پولی بگیرند و ضمنا شما گفتید مالک ان را امضا نکرده پس رضایت مسجل مالک در قولنامه نیست و عملا قراردادی واقع نشده . از اتحادیه پیگیری کنید و نهایتا دادخواست دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

متصدی املاک باید مبلغ را عودت دهد میتوایند در اتحادیه شکایت نمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

تازمانی که صاحب متزل اجاره نامه را امضا نکرده ، اصلا قرار دادی منعقد نشده که نیاز به کنسلی داشته باشه، مگر اینکه اثبات نماید قرار داد بصورت شفاهی منعقد شده،
در صورت اثبات انعقاد و سپس فسخ کردن حق العمل بنگاه به نامبرده تعلق میگیرد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
چون مالک که یکی از طرفین قرارداد است آن را امضا نکرده است در واقع اصلا قراردادی منعقد نشده و املاک باید مبلغ را به شما مسترد کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید بهترین کار پیگیری از اتحادیه میباشو

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که در قرارداد تعهد به عدم ساخت طبقه بالا شده باشد و یا مدرکی دال بر این شرط از جمله شهودر داشته باشید می توانید به شورای حل اختلاف اتحادیه مشاورین املاک خ طالقانی در تهران مراجعه و شکایت خود را مطرح نمایید در این موارد معمولاً طرف مشتری را می گیرند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بر اساس قوانین و مقررات مربوط به رهن و اجاره، در صورتی که شرایطی که در قولنامه بیان شده با شرایطی که در واقعیت وجود دارد تفاوت داشته باشد، شما می‌توانید از قرارداد خود منصرف شوید و بیعانه خود را بازپرداخت کنید. در این صورت، صاحب ملک موظف است بیعانه شما را به شما بازگرداند.

در مورد حرفهایی که املاک برایتان گفته، اگر این حرف‌ها به شما در قولنامه نوشته شده‌اند، آنگاه شما حق دارید که بر اساس آنها از قرارداد خود منصرف شوید و بیعانه خود را بازگردانده بگیرید. اما اگر این حرف‌ها در قولنامه نوشته نشده‌اند و فقط به شما شفاهی گفته شده است، باید برای حل این مشکل، اثبات کنید که شما از قرارداد خود برای این دلیل منصرف شده‌اید.