مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه دیسک کمر و گردن

سلام خسته نباشی بنده تصادف کردم دچار دیسک کمر و گردن شدم میزان دیه چند درصد است
2ایا دستان دچار بی حسی وگزگز شده دیه تعلق میگیرد
با تشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پزشکی قانونی با معاینه دقیق و تعیین طول درمان و بررسی التیام‌مطلوب یا معیوب تعیین درصد مینماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به محاسبه توسط اجرای احکام دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی میزان دیه را پزشکی قانونی مشخص می کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله آرش تعلق می‌گیرد به شرطی که از همان تصادف بوده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود