مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خانه فساد

با سلام وخسته نباشید
مادر یک اپارتمان مسکونی که چندین واحد و همه خانواده دار هستیم زندگی میکنیم ولی یکی از واحدها که مالک منزل است سایت اتاقک را نصب کرده و از منزل خود فیلم برداری و قیمت موبایل خود را در سایت اعلام کرده است و منزل خودش را به مسافران و زائران که از استانها و شهرهای مختلف مراجعه میکنند یا به دختروپسرناباب برای چند روز و شب میدهد ساکنین معترض هستند چون ایجاد مزاحمت می کند و کلیدهای درب پارکینگ را هم به مسافران مختلف می دهد و حتی بعد از آن کلیدها را تعویض نمی کنند .
آیا این کار در آپارتمان مسکونی قانونی است که این مالک انجام می دهد و مسکونی را به اقامتی تبدیل کرده بدون هیچ مجوزی
ما باید از چه طریقی شکایت کنیم از طریق پلیس امنیت اخلاقی یا اتحادیه اماکن مراجعه کنیم یا دادگاه باید شکایت کنیم راهنمایی می فرمائید .ممنون میشوم

پاسخ ها :

اجاره روزانه آپارتمان توسط همسایه اجاره روزانه همسایه