مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

سلام
آپارتمان با پنج واحد و پنج پارکینگ
سند خانه قولنامه ای و وکالت میباشد
1.یکی از واحدها منزلش را مسافرخانه کرده است و خودش در شهر دیگری ساکن میباشد و گاهی به خانه اش میاید،آیا میتواند چنین استفاده ای به شکل مسافرخانه داشته باشد از واحدش؟
2.دو واحد از ساکنین پارکینگ خود را در اختیار کسی غیر از مالکین ساختمان به شخصی غیر از ساختمان داده آیا چنین امکانی را دارند؟ در ضمن در یکی از این واحدها مستاجر میباشد ولی از پارکینگ شخص دیگری استفاده میکند.
قانونی کاری میتوان کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید مجوز اخذ کرده باشد.
هر شخص پارکینگ خودش

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
بله شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی تواند در صورتی که برای شما این رفت و آمد ها ایجاد مزاحمت کند می توانید طرح دعوی نمایید
خیر نیاز به تایید همه ساکنین دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نیاز به مجوز دارد
به غیر نمی توانند به جهت برهم زدن امنیت ساختمان و.‌.. اجاره دهند
مالک پارکینگ در صورت عدم رضایت باید نسبت به استفاده از پارکینگش شکایت نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایجاد مسافرخانه نیاز به مجوز دارد .
انتقال مارکینگ چه موقت چه دائمی فقط به ساکنین آن آپارتمان مجاز و قانونی است

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

خیر چنین حقی ندارند و بایستی تمامی ساکنین موافقت کنند در غیر اینصورت قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد مسافرخانه باید حتما مجوز اخذ کند و در مورد اجاره پارکینگ به غیر اصلا قانونی نیست و نهایتا تمامی موارد قابل پیگرد قانونی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
خیر

شما می‌توانید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد....